Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA 17

Måndag 22/4

Kålpudding med lingonsylt

Alternativ:

Kokt kapkummel med vit sparris och hollandaise

 

Tisdag 23/4

Stekt strömming med potatismos

Alternativ:

Biff Stroganoff med ris eller potatismos

 

Onsdag 24/4

Helstekt kotlettrad med skogssvampssås och ättiksgurka

Alternativ: 

Pepparrotskött

 

Torsdag 25/4

Köttfärslimpa med gräddsås och lingonsylt

Alternativ:

Honungsgriljerade revbensspjäll med ris och BBQ-sås

 

Fredag 26/4

STÄNGT

Alternativ:

.

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs