Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA 18

Måndag 29/4

Köttfärslåda med bacon och champinjoner. Gräddsås o lingon

Alternativ:

Isterband med stuvad potatis

 

Tisdag 30/4

Stekt kycklingfilé med currysås och ris

Alternativ:

Kalvlevergryta med lök och äpple

 

Onsdag 1/5

1 maj = Stängt

Alternativ: 

.

 

Torsdag 2/5

Pannbiff med lök

Alternativ:

Kokt torsk med skånsk senapssås och gröna ärtor

 

Fredag 3/5

Ost- och skinkfylld schnitzel med skysås och ättiksgurka

Alternativ:

Hemlagad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs