Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA  36               95:-

Måndag 1/9

Kåldolmar med lingonsylt

Alternativ:

Kalvlevergryta med bacon och champinjoner

 

Tisdag 2/9

Stekt fläsk med löksås

Alternativ:

Mustig höstgryta på högrev och rödvin

 

Onsdag 3/9

Stekt kycklingfilé med pressgurka och gräddsås

Alternativ: 

Isterband med stuvad potatis

 

Torsdag 4/9

Köttfärslimpa med skogssvampssås

Alternativ:

PREMIÄR! 

Ärtsoppa och fläsk.

Pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde

 

Fredag 5/9

Schweizerschnitzel (ost- och skinkfylld)

Alternativ:

Pasta Carbonara

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs