Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA 19

Måndag 6/5

Kalvfärsbiff med champinjonsås och gröna ärtor

Alternativ:

Kokt kapkummel med vit sparris och hollandaise

 

Tisdag 7/5

Stekt strömming med potatismos

Alternativ:

Biff Stroganoff med ris eller potatismos

 

Onsdag 8/5

Skånsk kalops med rödbetor

Alternativ: 

Skånsk äggakaga med rökat fläsk och lingon

 

Torsdag 9/5

Kristi himmelsfärds dag

Alternativ:

.

 

Fredag 10/5

Stängt

Alternativ:

.

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs